Dagens mas

Idag har humøret vært vilt opp og ned. Enten dritsur eller dritblid. Ganske fornøyd nå, siden jeg tok meg den frihet å bruke penger på åkjøpe muffins og yoghurt på godbiten idag, helt til jeg fant ut at jeg har godtelov med michelle.. fml. Men jeg spiste muffinsen, forgive me Michelle!!! du skal spise kake idag.


sint


idag kjører jeg treningstights og bob. Håret er gjemt i skjerfet fra og med idag og til det blir sommer, viss det skjer at det blir sommer igjen.

Ellers kom jeg på at jeg har begynt å blogge igjen, så jeg ringte lillebroren min når jeg var på vei hjem fra skolen for å be han komme ut og ta bilder av meg, så var det unnagjort liksom. Nå skal jeg høre ferdig mistletoe en siste gang, også SKAL jeg gjøre innleveringer og øve til prøve!! I should be playing in the wintersnow, but imma be under the mistletoe ♥ forhekset i den sangen. Dagens høydepunkt. Fant ut at jeg egentlig ikke er så sur, så ha en fin dag alle sammen!!!

3 kommentarer

Andrea

18.10.2011 kl.15:04

Takk, Ha en fin dag du også!

May-Teresa

18.10.2011 kl.15:10

fine bilder.

Josefine

18.10.2011 kl.18:14

haha !! kos deg med innleveringa !

Skriv en ny kommentar

- AILINHS

- AILINHS

18, Flora

Hei! Heter Ailin, går siste året på ungdomsskolen i en liten by på vestlandet. Bor her hos mamma, men også på en liten øy utforbi her i helgene/feriene hos pappa. Skal ikke bable i vei her, så følg med på bloggen om du vil vite mer! :-)

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits